ANTALYA DSİ KAPALI SPOR SALONU İHALE

11.09.2024 / Arşiv

                      

ANTALYA DSİ SPOR KAPALI SPOR SALONU İHALE DUYURUSU

DSİ 13. Bölge Müdürlüğü Kampüs alanında bulunan “ ANTALYA DSİ SPOR KULÜBÜ” ne  ait olan Kapalı Spor Salonu ve Kafeteryası işletilmesi (kiralanması) 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 35/d ve 51/g maddeleri gereğince ile ihale edilecektir.

1)      İDARENİN

a) Adresi

 : DSİ 13. Bölge Müdürlüğü  Antalya DSİ Spor Kulübü

 

b) Telefon ve Faks No

: 0 242 331 16 16  Faks: 0 242 331 16 14

 

c) Elektronik posta adresi

 

2)  İHALE KONUSU İŞİN

: dsi13@dsi.gov.tr

 

 

a) Niteliği

: Kapalı Spor Salonu ve Kafeteryası

 

c) Başlama tarihi

: Kapalı Spor Salonu ve Kafeteryası fiilen teslim edildiği tarihten itibaren

 

d) İşin süresi

: Kapalı Spor Salonu ve Kafeteryası fiilen teslim edildiği tarihten itibaren 3 (üç) yıldır.

 

 

 

 

e) Aylık muhammen bedel

 

3)      İHALENİN

: 48.000,00 TL (Kırksekizbin Türk Lirası)

 

a) Yapılacağı yer

: DSİ 13. Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu

 

b) Tarihi ve saati

: 24/09/2024 Salı günü - Saat 10:00' da

 

4)      KİRALAMA GÜN VE SAATLERİ

Kapalı Spor Salonu DSİ Spor’un branş hocaları ile yaptığı sözleşmede belirtilen süreler dışında kalan sürelerde, Kapalı Spor Salonunda yer alan Kafeterya ise 7 gün ve 24 saat esasına göre, Hafta içi ve hafta sonu tam gün olarak  

 

5) İHALEYE KATILACAKLARDA ARANACAK ŞARTLAR

a)              T.C. Vatandaşı olmak,

b)             Yüz kızartıcı bir suçtan hüküm giymemiş olmak,

c)              61 yaşından gün almamış, gerçek kişi olmak,

d)                İhaleye Spor Kulüpleri/Sportif faaliyet gösteren firma/şirket temsilcileri ve şahıslar bizzat kendileri ve/veya kanuni temsilcileri katılım sağlayabilirler.

 

6) İHALE KOMİSYONUNA VERİLECEK BELGELER:

a)                 Komisyonca tespit edilen bedelin toplam tutarı 48.000,00 TL (Kırksekizbin Türk Lirası) %10 ‘ u olan 4,800 TL( DörtbinsekizyüzTürk Lirası) geçici teminat tutarının DSİ Spor Kulübünün T.İş Bankası Anafartalar Caddesi Şubesindeki TR62 0006 4000 0016 2050 7467 49  nolu hesaba yatırıldığına ilişkin ödeme dekontu, İhaleye katılacak kişinin adı soyadı/unvanı açık olarak belirtilmesi gerekmektedir.

b)                Nüfus cüzdanı arkalı önlü fotokopisi,

c)                 İkametgâh Belgesi (Aslı, bir ay geçerli)

d)                Sabıka Kayıt Belgesinin (Son altı ay içerisinde alınmış olacak)

 

 

 

e)                 İstekli tarafından şartnameyi "okudum tüm şartları kabul ediyorum,” diye yazılarak, imzalanmış idarece düzenlenen şartname örneği.

f)                 Teklif Mektubu (Kapalı Zarf İçeresinde), Katılımcıların istenilen belgeleri belirtilen ihale tarihi ve saatine kadar teslim etmeleri gerekmektedir, *Posta -kanalı ve İhale başlama saatinden sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

g)                Gerçek kişiler için Maliye ve SGK' dan ayrı ayrı alınmış vergi borcu yoktur belgesi.

h)                İhaleye katılacak olan katılımcılar teklif ve belgelerini; şartnamede açıklandığı şekli ile hazırlamak suretiyle DSİ 13. Bölge Müdürlüğü DSİ Spor Kulübü’ne ; 20.09.2024- Saat 14:30 ' a kadar belgelerini tutanak karşılığında İhale Komisyonu Kalemine elden teslim edeceklerdir.

i)                  İhaleye kazanan tarafın vergi borcu olmadığına dair onaylı belge (taksitlendirme belgesi)

j)                  İhaleyi Kazanan tarafın Kapalı Spor Salonu ve Kafeteryası kiralayacak olduğu saatlerde her türlü güvenlik ve İş Sağlığı ve Güvenliği önlemini alacağına dair taahhütname

k)                Sosyal Güvenlik Kurumundan borcu olmadığına dair belge (taksitlendirme belgesi) onaylı

l)                  İhaleyi kazanan tarafın Kapalı Spor Salonu ve Kafeteryası (Elektrik, su, doğalgaz,

m)              temizlik vb.) giderlerini karşılayacağına dair taahhütname

n)                İhaleyi kazanan tarafın Kapalı Spor Salonu ve Kafeteryasında alanın tertip, düzen ve temizliğinden sorumlu olacaktır. Ayrıca ihaleyi kazanan Kapalı Spor Salonunda yer alan antrenman parkesinin temizliği,bakımı ve zarar görmemesinden sorumludur.

o)                İhaleyi kazanan tarafın Kapalı Spor Salonu ve Kafeteryasında alanın tertip, düzen ve temizliğini ayrıca antrenman parkesinin temizliği ve bakımı konusunda ihmali bulunması halinde durumunda öncelikle sözleşme feshi konusunda uyarılacak, uyarılara rağmen mezkur aksaklıklar devam ederse DSİ SPOR sözleşmeyi tek taraflı feshedecektir. İhaleyi kazanan bu sözleşme  feshi sonucunda hiçbir hak talep etmeyecektir.

p)                Kapalı Spor Salonu ve Kafeteryası tesis masraflarını karşılayacağı ve (3 yıllık) süre sonunda hiçbir hak talep etmeden anahtarı teslim edeceğine dair taahhütname,

 

MADDE-7: BAŞVURU DOSYASININ HAZIRLANMASI VE SUNULMASI:

Usulüne uygun olarak hazırlanmış Teklif Mektubu ve istenilen belgelerin ihale tarihi ve saatine kadar komisyona elden teslim edilmesi gerekmektedir. Posta kanalı ile ve İhale başlama saatinden sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurular, kendileri ve/veya kanuni temsilcileri tarafından yapılabilir. Belgeleri eksik olan katılımcıların başvuruları iptal edilecek, değerlendirmeye alınmayacaktır.

 

Müracaat Zarfının Hazırlanması: 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 37. Maddesinde açıklandığı şekilde bu şartnamenin 4.Maddesinde istenilen evraklar ve teklif mektubu tam ve eksiksiz olarak büyük bir zarfa konularak kapatılacak ve zarfın üzerine isteklinin adı soyadı, açık adresi yazılarak zarfın kapatılan ağzı istekli tarafından imzalanacaktır.

 

Tekliflerin Sunulması:

l . 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun Pazarlık Usulü başlıklı 50. Maddesi hükmü gereğince komisyon tarafından bir veya daha fazla istekliden kapalı zarf usulü ilk teklif alınarak ve sonra pazarlık üzerinden teklifler anlaşma sağlamak suretiyle yapılır. Açık artırma ihalelerinde geçerli en yüksek teklifin altında olmamak üzere oturumda hazır bulunan isteklilerden sözlü ve yazılı teklif alınmak suretiyle ihale sonuçlandırılır. Ancak geçerli teklif sayısının üçten fazla olması durumunda bu işlem, geçerli en yüksek teklif üzerinden, oturumda hazır bulunan en yüksek üç teklifi veren istekli ile bu üç teklif ile aynı olan teklifler olması durumunda bu istekliler de dahil edilmek suretiyle yapılır.

 

 

2. Komisyon, uygun gördüğü her aşamada oturumda hazır bulunan isteklilerden yazılı son teklifleri alarak ihaleyi sonuçlandırabilir. Bu husus komisyonca ikinci bir tutanakla tespit edilir.

 

MADDE-8: İHALEYE KATILAMAYACAK OLANLAR:

l .       İhaleye Komisyon Başkanı ve üyeleri ile DSİ Spor Kulübü yönetim ve denetim kurulu üyeleri ve bunların ikinci, üçüncü ve dördüncü dereceye kadar yakınları katılamazlar.

2.               Taksirli suçlar ile tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere hapis veya affa uğramış olsalar dahi  devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, basit ve nitelikli zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçlar ile istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale alım ve satımlara fesat karıştırma, devlet sırlarını

açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunanlar ve kamu haklarından mahrum bırakılanlar ihalelere katılamazlar.

 

MADDE-9: İHALEYE KATILACAKLAR:

İhaleye Spor Kulüpleri/Sportif faaliyet gösteren firma/şirket temsilcileri ve şahıslar bizzat kendileri ve/veya kanuni temsilcileri katılım sağlayabilirler.

 

MADDE-10: TEMİNAT VERİLMESİ

Kati Teminat: İhaleyi kazanan işletici ile DSİ Spor Kulübü arasında imzalanan sözleşme gereği, yüklenici aylık kira bedelinin % 6 sı tutarında ki Kesin (kati) Teminatı DSİ Spor Kulübünün T.İş Bankası Anafartalar Caddesi Şubesindeki TR62 0006 4000 0016 2050 7467 49  no’lu hesaba yatırıldığına ilişkin ödeme dekontu, İhaleye katılacak kişinin adı soyadı/unvanı açık olarak belirtilmeği gerekmektedir.

MADDE-11: ÖZEL HÜKÜMLER:

1-      Sözleşme süresi ihale kararının işleticiye tebliğ tarihinden itibaren 3 (üç) yıldır. İlk Yıl Kira Bedeli Sözleşme Bedelidir, diğer yıllarda (TÜFE-On iki aylık ortalamalara göre yüzde değişim) oranında artırılarak her yıl yenilenir işletme süresi sözleşmenin feshini gerektiren nedenler yoksa 5 yıla kadar birer yıllık sözleşmeler düzenlenerek uzatılır.

2-      Kapalı Spor Salonunda 1 adet basketbol ve voleybol oynanan yenilenmesi Ağustos 2024’te yapılmış parke zeminli saha mevcuttur.

3-      Kapalı Spor Salonunda yer alan parke saha halihazırda DSİ Spor Basketbol ve Voleybol Branş hocalarına sözleşme ile kiralanmış olup, ihale bahsi geçen kiralama sözleşmesinden kalan gün ve saatler için geçerlidir.

4-      İhaleyi kazanan firma basketbol ve voleybol sahasını; HAFTAİÇİ 18:00-21:00 HAFTASONU 08:00-21:00 saatleri dışında KULLANACAKTIR.

5-      Kapalı Spor Salonunda ayrıca 1 adet Crosfit, Reformer ve Pilates amacıyla kullanılabilecek spor salonu mevcuttur.

6-      Kafeterya masa,sandalye ve diğer demirbaşlar ihaleyi alan firma tarafından temin edilecektir.

7-      Kafeterya ise tüm gün ve saatlerde ihaleyi kazanan firmaca işletilebilecek/kullanıbilecektir.

8-      Antrenman salonunun Kurum ve Kuruluşlarca( Antalya Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü) re’sen kullanımlarında Kiralayan firmanın kullanıma izin vermesi zorunludur. Bu şekilde kullanılan süreler kiralama bedelinden düşülecektir.

9-      Kira bedeli aylık olarak , her ayın en geç 15’ine kadar  Antalya DSİ Spor Kulubünün T.İş Bankası TR62 0006 4000 0016 2050 7467 49 hesabına peşin olarakj yatırılacaktır. Gecikme halinde kanuni gecikme zammı uygulanır(En fazla 10 güne kadar),  gecikmenin 10 günden fazla devam etmesi halinde ise DSİ Spor Kulübünün sözleşmeyi fesih hakkı  saklıdır.

10-  İhaleyi kazanan İşletmeci, İhale kararı kendisine tebliğinden sonra Kapalı Spor Salonu ve Kafeteryası Salonu işletmeciliğinden vazgeçtiği, 7(yedi) iş günü içinde gerekli şartlan yerine getirip sözleşmeyi imzalamadığı takdirde yatırmış olduğu kesin teminatı ve sözleşmeyi imzalamakla birlikte ilk altı ay içinde işletmecilikten vazgeçtiği yada sözleşmeyi feshi ettiği taktirde ise yatırmış olduğu kesin teminatı (aylık kira bedelinin % 6'sı) iade edilmeyerek Antalya DSİ Spor Kulübüne gelir kaydedilir. Bu durumda ihale idare tarafından belirlenecek bir tarihte yeniden yapılacaktır.

11-  Diğer taraftan kendi kusurundan dolayı sözleşmesi fesih edilen işletmeci üzerine ihalelere giremeyeceği yönünde işleticiye bir yıl süre ile men yasağı konulacaktır.

12-   İhaleyi kazanan işletici Kapalı Spor Salonu ve Kafeteryası bizzat çalıştıracak olup, hiçbir surette devir veya temlik yapamaz.

13-  İş bu şartnameden doğacak bütün vergi, resim ve harçlar ihale üzerinde bırakılan işleticiye aittir.

14-  İşletici Kapalı Spor Salonu ve Kafeteryası dışında başka herhangi bir işletme faaliyetinde bulunamaz.

15-  İşleticinin Kapalı Spor Salonu ve Kafeteryası dışında başka faaliyette bulunmak istemesi durumunda bunu yazılı olarak Antalya DSİ Spor Kulübünden talep etmesi ve bu talebinin uygun bulunması gerekmektedir.

16-  Kapalı Spor Salonu ve Kafeteryasını kiralayan firma tüm İş Sağlığı ve Güvenliği (Hırsızlık, Yangın vb) ne ait tüm tedbirlerini kendisi alacak ve bunlara ait ilgili malzemeleri temin ederek yerine koyacak ve periyodik bakım ve kontrollerini yaptıracaktır. Tesislere gelen sporcu ve sporcu yakınlarının kiraya/işletmeye verilen alan içerisinde oluşabilecek müessif olaylarla ilgili tüm Sorumluluk tesisi işletene ait olacaktır. Bu konuda DSİ Spor Kulübünden bir hak veya tazminat talep edilemez.

 

17-   İşletmecinin İşletici Kapalı Spor Salonu ve Kafeteryası herhangi bir alkol veya tütün ürünü satışı yapması yasaktır.

 

18-  İşletici yukarıda bahsedildiği üzere kendisine kiralanan tesisin ve antrenman parkesinin temiz ve düzenli tutulması konusunda gerekli ihtimamı gösterecektir.

 

19-   Antalya DSİ Spor Kulübüne ait bütün tesislerin asıl sahibinin DSİ 13.Bölge Müdürlüğü olması ve sadece kullanım hakkının devir sözleşmesi ile Antalya DSİ Spor Kulübüne tahsis edilmiş olması hasebiyle, ileriki dönemde mevcut tesislerin herhangi bir proje veya başka nedenlerle tahsisinin kaldırılması durumunda İşleticiye en az 30 gün önceden bilgi verilmek kaydıyla bu sözleşme feshedilebilir. Bu fesih nedeniyle Antalya DSİ Spor Kulübü İşleticiye herhangi bir tazminat ödemez.

 

20-  İhalenin tamamlanmasını müteakip ihaleyi kazanan İşletici ile DSİ Spor arasında şartname de yer alan hükümler çerçevesinde detaylı bir sözleşme imzalanacaktır.

 

21-  İş bu İhale Şartnamesinden doğacak anlaşmazlıklarda Antalya Mahkemeleri yetkilidir.

 

MADDE-12: SÖZLEŞME FESHİ:

Antalya DSİ Spor Kulübü bu şartnameye uymayan işleticinin sözleşmesini fesih eder ve kati teminat DSİ Spor Kulübüne gelir kaydeder. İhale üzerinde bırakılan kişinin bu şartnamedeki hususları yerine getirmemesi durumunda sözleşme kendiliğinden fesih olur. Bu durumda ihaleyi kazanan kişi hiçbir hak talep edemez. Özel Hükümlerin 19.maddesinde yer alan durumun vuku bulması nedeniyle de sözleşme feshedilebilir.

 

MADDE-13: İşbu şartname ve eklerinde yazılı bulunmayan hususlarda 2886 Sayılı İhale Kanunu ve 16/12/1984 tarih ve 18607 sayılı resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Devlete Ait Taşınmaz Mal, Satış, Trampa, Kiraya verme, Mülkiyetin Gayri Aynı Hak Tesis, Ecri misil ve tahliye yönetmeliği hükümleri uygulanır.

 

MADDE-14: Şartname ile ilgili dosya ANTALYA DSİ SPOR KULÜBÜ’ nden temin edilecektir. İhaleye girecek istekliler için, ihale şartnamesi 1.000 TL ( Bin TL) Makbuz Karşılığında DSİ Spor Kulübünden alınabilir.

MADDE-15: DSİ Spor Kulübü İhaleyi mücbir sebepler (salgın hastalık, doğal afet vb.) nedeniyle yapıp yapmamakta serbesttir.

 

Ek:  1   Demirbaş Listesi

Ek   2   Kroki

 

 

 

TEKLİF MEKTUBUDUR

DSİ 13. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ DSİ SPOR KULÜBÜ

İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞI’NA

 

TEKLİF SAHİBİNİN

Adı Soyadı — Unvanı

Tebligat Adresi

Bağlı Bulunduğu Vergi Dairesi ve Numarası

T.C. Kimlik No

Telefon Numarası

DSİ Spor Kulübünün ../../2024 tarih ve .. sayılı kararı ile pazarlık usulü yapılacak olan DSİ Spor Klübüne ait Kapalı Spor Salonu ihalesi için düzenlenen ve tarafıma tevdi edilen şartname ve ekleri inceledim ve aynen kabul ettim.

 

İşin yapılacağı yerleri gördüm, mahallin özelliklerini ve zemin şartları tetkik ettim. Spor Salonu sözleşme örneğini inceledim ve herhangi bir ayrım ve sınırlama yapmadan bütün şartları kabul ettim.

 

Söz konusu spor salonu işinin şartname ve eklerinde belirtilen şartların tümü şamil olmak üzere DSİ Spor Kulübü Kapalı Spor Salonu’nu  Aylık (Rakamla)……………….TL, (Yazıyla)……………TL bedel ile işletmeyi kabul ve taahhüt ediyorum.  ../../2024

 

 

 

 

 

TEKLİF SAHİBİNİN

ADI SOYADI

 

                                                                                                                          İmza/Kaşe

 

 

 DSİ Kapalı Spor Salonu İhale Duyurusu-.docx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TEKLİF MEKTUBUDUR

DSİ 13. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ DSİ SPOR KULÜBÜ

İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞI’NA

 

TEKLİF SAHİBİNİN

Adı Soyadı — Unvanı

Tebligat Adresi

Bağlı Bulunduğu Vergi Dairesi ve Numarası

T.C. Kimlik No

Telefon Numarası

DSİ Spor Kulübünün ../../2024 tarih ve .. sayılı kararı ile pazarlık usulü yapılacak olan DSİ Spor Klübüne ait Kapalı Spor Salonu ihalesi için düzenlenen ve tarafıma tevdi edilen şartname ve ekleri inceledim ve aynen kabul ettim.

 

İşin yapılacağı yerleri gördüm, mahallin özelliklerini ve zemin şartları tetkik ettim. Spor Salonu sözleşme örneğini inceledim ve herhangi bir ayrım ve sınırlama yapmadan bütün şartları kabul ettim.

 

Söz konusu spor salonu işinin şartname ve eklerinde belirtilen şartların tümü şamil olmak üzere DSİ Spor Kulübü Kapalı Spor Salonu’nu  Aylık (Rakamla)……………….TL, (Yazıyla)……………TL bedel ile işletmeyi kabul ve taahhüt ediyorum.  ../../2024

 

 

 

 

 

TEKLİF SAHİBİNİN

ADI SOYADI

 

                                                                                                                          İmza/Kaşe